SII Romania

Slider



Politica de confidențialitate a site-ului SII Romania


1. Introducere
2. Alte servicii
3. Cine suntem noi?
4. Angajamentul nostru
  • Legalitate, echitate și transparență
  • Prelucrăm datele tale în mod legal și corect. Suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care le utilizăm, iar tu ești informat corespunzător în permanență.
     
  • Controlul îți aparține
  • În limitele legii, îți oferim posibilitatea de a examina, modifica, șterge datele personale pe care le-ai împărtășit cu noi și de a-ți exercita celelalte drepturi.

  • Integritatea datelor și limitarea scopului
  • Utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale. În toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislația în vigoare. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.
     
  • Securitate
  • Implementăm în permanență măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să îți protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, te rugăm să reții faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

     
    5. Întrebări și solicitări
      Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor, dacă dorești să îți exerciți drepturile legale în legătură cu datele pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne poți scrie la adresa de e-mail: gdpr@siiromania.ro sau dpo@siiromania.ro.

    6. Informațiile Tale
    6.1 Informațiile colectate când folosești site-ul nostru
      Cel mai frecvent, vom folosi informațiile tale cu caracter personal în următoarele situații:
    • Vizitatori
      • Utilizarea site-ului nostru nu necesită furnizarea de date cu caracter personal. Datele personale sunt colectate numai dacă soliciți în mod expres acest lucru prin e-mail sau dacă aplici pentru unul dintre pozițiile noastre vacante. Colectăm informații standard de logare și detalii despre modelele de comportament ale vizitatorilor de pe site-ul nostru și orice informații colectate și stocate în cookie-uri, așa cum se enumeră în secțiunile de mai jos. Facem acest lucru pentru a afla lucruri precum numărul de vizitatori pe diferite pagini ale website-ului. Colectăm aceste informații într-un mod care nu identifică pe nimeni. Nu încercăm să aflăm identitatea celor care vizitează site-ul nostru. Nu vom asocia în niciun fel datele colectate de pe acest site cu orice informații personale de identificare din oricare altă sursă. Dacă dorim să colectăm informații personale de identificare prin intermediul site-ului nostru, vom clarifica acest lucru atunci și vom explica ce intenționăm să facem cu acestea.

    • Candidați
      • În cazul în care vei candida pentru un loc de muncă afișat pe website-ului nostru, ne vei transmite:
    • Numele, adresa de e-mail, nr. de telefon, reședinta, comentariile tale
    • CV-ul tău
      • De asemenea, dacă aplici pentru unul dintre programele noastre de internship, ne vei transmite:
    • Numele, vârsta, studiile, universitatea, adresa de e-mail, nr. de telefon, reședinta, comentariile tale
    • CV-ul tău
      • Informațiile din aceste formulare vor fi utilizate de către departamentul de Recrutare al SII România numai pentru recrutarea ulterioară și numai după ce candidatul și-a dat acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Datele și documentele pe care le introduci și le încarci sunt procesate direct în sistemul nostru de gestionare al aplicațiilor. Înregistrarea și încărcarea datelor are loc printr-o conexiune securizată https. Vom folosi informațiile colectate pentru a lua în considerare aplicația ta pentru postul vacant de care te-ai arătat interesat. Putem, de asemenea, să folosim aceste informații pentru a te contacta în legătură cu alte oportunități de angajare, atât oportunități publicate pe acest site cât și oportunitățile publicate pe un site al unuia dintre partenerii noștri. În cazul în care folosim un furnizor terț de servicii pentru a ne ajuta cu anumite funcții ale site-ului nostru, furnizorul nostru de servicii va primi informațiile în numele nostru și nu va avea dreptul să le folosească în oricare alt scop. Datele furnizate sunt procesate intern pentru a rezolva solicitarea ta și nu vor fi transmise unei terțe părți fără consimțământul tău expres. Pentru aplicațiile prin e-mail, transferăm datele și documentele trimise de tine către sistemul de management al conținutului sau direct la departamentul nostru de Recrutare. Vom folosi numărul tău de telefon și adresa de e-mail pentru a te contacta în cazul în care avem întrebări sau nelămuriri legate de cererea ta. Dacă aplicația ta reprezintă o oportunitate pentru acoperirea posturilor vacante, vom stoca datele tale de aplicare timp de maximum 2 ani în baza noastră de date aferentă candidaților. Dacă avem un interes pentru stocarea datelor tale ulterior acestui termen, te vom contacta în prealabil. În caz contrar, datele tale vor fi șterse automat după 2 ani fără nicio notificare specială. Dacă nu dorești să fii inclus în baza noastră de date aferentă candidaților, te rugăm să ne indici acest lucru în scrisoarea de intenție. În orice moment, îți poți exprima dreptul de a fi uitat, de a rectifica, accesa, restrânge prelucra sau șterge datele tale. Profilul tău de aplicant poate fi șters oricând din sistemul nostru de gestionare al aplicațiilor.

    • Clienți
      • În scopul furnizării serviciilor, a livrării de bunuri și efectuării plăților în baza contractelor relevante, putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Această prelucrare se bazează pe executarea unui contract la care clienții sunt parte sau pe o obligație legală care ne este impusă. Putem prelucra datele cu caracter personal astfel încât să-ți putem oferi informații despre bunuri sau servicii care considerăm că sunt de interes pentru tine. Dacă ești un client existent, te vom contacta prin e-mail sau SMS numai cu informații despre bunuri și servicii similare cu cele care au făcut obiectul unui contract anterior sau unei negocieri, cu excepția cazului în care ai optat altfel anterior. Dacă ești un client nou, te vom contacta prin mijloace electronice numai dacă avem acordul tău. Nu vom partaja datele tale cu caracter personal cu terțe părți în scopuri de marketing fără consimțământul tău explicit în acest sens. Putem, de asemenea, să îți folosim datele cu caracter personal și pentru a-ți oferi conținut relevant, pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității pe care o oferim și pentru a oferi publicitate relevantă, pentru a face sugestii și recomandări despre produse sau servicii care ar putea să te intereseze.

    • Confidențialitatea datelor minorilor
      • Compania nu colectează cu bună știință pe Website-urile sale date cu caracter personal de identificare de la minori. Dacă un părinte sau un tutore are cunoștință că unul dintre copiii săi a furnizat Companiei datele lor cu caracter personal, acesta trebuie să informeze imediat Compania. În cazul în care Compania descoperă că o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, Compania va distruge aceste informații de pe serverele sale imediat.

      6.2 Cum folosim informațiile atunci când accesezi și utilizezi site-ul nostru
        Atunci când accesezi site-ul nostru pentru a căuta produsele și serviciile noastre și pentru a vizualiza informațiile pe care le punem la dispoziție, mai multe cookie-uri sunt utilizate de noi (cookies first party) și de terțe părți (cookies third party) pentru a permite funcționarea site-ului, pentru a colecta informații utile despre vizitatori și pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună de utilizare a site-ului nostru.
        Unele dintre cookie-urile pe care le folosim sunt strict necesare pentru ca site-ul nostru să funcționeze la parametri optimi.
        Cookie-urile pe care le folosim:
    • Cookie-uri necesare (Necessary cookies) - Aceste cookie-uri sunt indispensabile pentru vizitarea site-urilor web și utilizarea anumitor părți ale site-urilor Web. De exemplu, îți permit să navighezi între diferitele părți ale site-ului și să completezi formulare. Dacă refuzi aceste cookie-uri, anumite părți ale site-ului nu vor funcționa deloc sau nu vor funcționa la parametri optimi.
    • Cookie-uri de sesiune (Session cookies) - Se șterg automat după ce părăsești site-ul nostru web. Alte cookie-uri sunt salvate de computer până când le ștergi. Aceste cookie-uri ne ajută să recunoaștem IP-ul tău când ne vizitezi ulterior site-ul. Poți configura browserul astfel încât să primești notificări când au fost activate cookie-urile și poți decide dacă le accepți în general sau de la caz la caz și / sau dacă dorești ca acestea să fie șterse după închiderea browser-ului. Reține însă că funcționalitatea site-ului nostru poate fi afectată dacă cookie-urile sunt complet suprimate.
    • Cookie-uri funcționale (Functional cookies) - Cookie-urile funcționale sunt cookie-uri care facilitează funcționarea site-urilor noastre, le fac mai plăcute pentru vizitatori și te asigură că ai o experiență de navigare personalizată. De exemplu, aceste cookie-uri își pot aminti alegerea limbii și segmentul de clienți. De asemenea, putem folosi aceste cookie-uri pentru memorarea informatiilor pe care le completati pe diferite pagini, astfel incat sa nu fie nevoie sa completati de mai multe ori toate datele.
    • Cookie-uri Google (Google Cookies) - Acest website utilizează Google Analytics, un serviciu web analitic furnizat de Google, Inc. ("Google"). Google Analytics utilizează "cookie-uri", care sunt fișiere text plasate în calculatorul tău pentru a ajuta site-ul să analizeze cum folosesc utilizatorii acest site. Informațiile generate de cookie-uri despre utilizarea site-ului (inclusiv adresa de IP) vor fi transmise și stocate de Google pe serverele sale din locații sigure din America si Europa. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării site-ului web, al creării de rapoarte privind activitatea site-ului web pentru operatorii de site-uri și privind furnizarea altor servicii legate de activitatea site-ului web și de utilizarea Internetului. Google poate, de asemenea, să transfere aceste informații unor terțe părți, în cazul în care acest lucru este cerut prin lege, sau în cazul în care aceste terțe părți prelucrează datele în numele Google, inclusiv distribuitorul site-ului. Google nu va asocia IP-ul tău cu alte date deținute de Google. Poți renunța la Google Analytics fără a afecta modul în care vizitezi site-ul nostru web. Informații detaliate cu privire la Google Analytics și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners. Pentru a împiedica monitorizarea prin acest tip de cookie, poți instala un add-in pe browserul tău web (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout). Informații detaliate cu privire la Google Analytics și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care poți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la:https://policies.google.com/privacy/partners.
    • Cookie-uri pentru platforme sociale (Social Media Cookies)- Site-ul nostru conține plugin-uri pentru platformele sociale: Facebook, LinkedIn, Instagram, Google+ și Twitter. Acestea sunt marcate cu sigla fiecărei platforme pe site-ul nostru. Aceste cookie-uri fac posibil ca utilizatorii conectati la reteaua de socializare selectata sa impartaseasca si sa aprecieze in mod direct un continut anume de pe site-ul nostru. Atunci când vizitezi site-ul nostru, plugin-ul îți oferă opțiunea de a conecta automat browser-ul tău cu serverele platformelor social media. În acest fel, platformele sunt notificate că IP-ul tău a vizitat site-ul nostru. Dacă vei da click pe butonul "Distribuie" (Share) în timp ce ești conectat la contul tău de Facebook, LinkedIn, Instagram, Google+ sau Twitter, poți conecta conținutul site-ului nostru cu profilul tău. Prin aceasta, Facebook, LinkedIn, Instagram, Google+ sau Twitter pot corela vizita cu contul tău de utilizator. Reține, totuși, că furnizorul acestui site nu are cunoștințe despre conținutul sau utilizarea datelor transmise de platformele sociale media. Aceste retele de socializare pot de asemenea colecta datele dumneavoastra personale pentru propriile lor scopuri. SII Romania nu are nicio influenta asupra modului in care aceste retele de socializare utilizeaza datele dumneavoastra personale. Mai multe informații despre cookie-urile pentru platformele sociale pot fi parcurse la: https://www.facebook.com/policies/cookies/, https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy, https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies, https://help.instagram.com/519522125107875.

    • 6.3 Cum poți respinge si șterge Cookie-urile

      6.4 Când trimiți o solicitare prin intermediul site-ului nostru

      6.5 De ce colectăm aceste informații?
    • trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu tine;
    • trebuie să respectăm o obligație legală (de exemplu, legile aplicabile în relaţiile de muncă, contabilitate, audit, monitorizarea egalității de șanse);
    • este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele tale (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelelor), cu excepția cazului în care drepturile tale fundamentale prevalează față de aceste interese;
    • este necesar să protejăm interesele tale vitale (sau interesele vitale ale altor persoane); și/sau în cazul în care este necesar pentru interesul public sau în scopuri oficiale.

    • pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în cel mai eficient mod pentru tine șine avoastră eficie/dispozitivul tău;
    • pentru a îmbunătăți Website-urile noastre, inclusiv funcționalitatea acestora;
    • pentru administrarea continutului Website-urilor noastre;
    • pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, statistică și cercetare;
    • pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât îți oferim un conținut personalizat, care ar putea fi de interes pentru tine;
    • ca parte a eforturilor noastre de a păstra Website-urile noastre în siguranță.


    • Îmbunătăţirea experienţei pe website-ul nostru. Pentru a putea ține cont de preferințele pe care le-ai exprimat în sesiunile de navigare anterioare, pentru a adapta website-ul nostru la dispozitivul pe care îl folosești, pentru a soluționa problemele pe care le-ai putea întâmpina la accesare, prelucrăm date precum: adresa IP; identificatori cookies; alţi identificatori online; identificator unic de dispozitiv (ID universal unic – UUID); data şi ora accesării website- ului; istoricul vizitelor; solicitarea web; dispozitivul de pe care accesezi website-ul; tipul de browser de Internet şi limba browser-ului; informaţii despre evenimentele survenite pe dispozitivul tău (de exemplu, erorile); informaţii cu privire la setările hardware ale dispozitivului tău; informații despre locul în care te afli când accesezi website-ul nostru, funcția și/sau compania din care faci parte.
    • Cunoașterea opiniilor pe care ni le comunici. De asemenea, atunci când: publici un comentariu sub una dintre postările noastre pe rețelele de socializare, apeși butonul Like, redistribui postarea noastră ori ne transmiți un mesaj pe una dintre paginile noastre, vom prelucra în principal datele tale pe care ni le-ai transmis (nume de utilizator, fotografie de profil, acțiunea pe care ai întreprins-o – like / altă reacție sau conținutul comentariului tău).


    • 6.6 Cum partajăm informațiile tale cu ceilalți?
    • furnizorilor de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic Companiei pentru suport IT, securitate și resurse comerciale;
    • partenerilor de afaceri, furnizorilor și subcontractanților pentru executarea tuturor contractelor pe care le încheiem cu tine;

    • 6.7 Care este temeiul legal pentru prelucrare?
    • Pentru a răspunde solicitărilor tale
    • Pentru a-ți oferi diverse servicii, inclusiv pentru problemele legate de serviciul cu clienții
    • Pentru a-ți trimite notificări despre serviciile actuale, despre noile servicii sau promoțiile pe care le avem și despre oportunitățile de care poți beneficia
    • Pentru a te înștiința asupra noilor caracteristici sau îmbunătățiri ale serviciilor noastre
    • Pentru a te informa cu privire la oportunitățile de muncă sau de carieră despre care ești interesat
    • Pentru a te asigura că site-ul nostru și serviciile noastre funcționează într-un mod eficient pentru tine
    • Pentru a păstra site-ul nostru sigur și securizat
    • Pentru a măsura și a înțelege eficiența publicității și a promovării
    • In cazurile cerute de lege

    • 6.8 Cât timp stocăm datele?

      7. Securitatea datelor

      8. Care sunt drepturile tale?

    • Dreptul de retragere a consimțământului;
    • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale;
    • Dreptul de acces asupra datelor;
    • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete;
    • Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”);
    • Dreptul la restricționarea prelucrării;
    • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre tine către alt operator;
    • Dreptul de a te opune prelucrării datelor;
    • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
    • Dreptul de a te adresa justiției;
    • Dreptul de a depune o plângere în fața unei Autorități de Supraveghere.


    • Îți poți retrage consimțământul în orice moment (spre exemplu, pentru marketing direct prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic).
    • Dacă vrei să îți exerciți drepturile, o poți face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate la adresa de e-mail: gdpr@siiromania.ro sau dpo@siiromania.ro.
    • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Există excepții, de aceea fiecare cerere primită va fi analizată astfel încât să decidem dacă este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, îți vom facilita exercitarea drepturilor si te vom informa. Dacă cererea este neîntemeiată, o vom respinge, însă te vom informa asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și de a te adresa justiției.
    • Vom încerca să răspundem solicitării tale în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.
    • Dacă, deși depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.

    • 9. Întrebări, solicitări și exercitarea drepturilor


    • Nume: Andrei Simpalean
    • Adresă e-mail: dpo@siiromania.ro
    • Telefon: 0726566778

    • 10. Actualizări la această politică de confidențialitate


      NOTĂ DE INFORMARE GENERALĂ PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN CADRUL SII ROMANIA


    • client/partener – persoană fizică,
    • reprezentant al unui client/partener – persoană juridică,
    • solicitant al unei oferte sau persoană care ne contactează în alte scopuri (de exemplu în legătură cu diverse cereri, reclamatii sau candidaturi),
    • vizitator al sediului nostru,
    • fost/ actual/ potențial angajat sau intern,
    • vizitator al site-ului nostru etc.
    • a. Definitii/termeni folositi in cuprinsul acestei note de informare;
    • b. Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucrăm;
    • c. Scopurile pentru care prelucrăm acele date cu caracter personal;
    • d. Temeiurile care justifică prelucrările noastre;
    • e. Persoanele către care este posibil să divulgam datele;
    • f. Perioada pentru care stocăm datele;
    • g. Consecințele refuzului de a ne furniza datele cu caracter personal privitoare la tine;
    • h. Drepturile tale și informații cu privire la exercitarea acestora;
    • i. Detaliile noastre de contact;
    • j. Modificările acestei note informare.

    • 1. DEFINIȚII. TERMENI
    • Autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal: autoritate publică independentă care, potrivit legii, are atribuţii referitoare la supravegherea respectării legislaţiei protecţiei datelor cu caracter personal. În România, această autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal este Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
    • Date cu caracter personal: orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (denumită „persoană vizată”). O persoană fizică este identificabilă, dacă poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, de exemplu: nume, număr de identificare, date de localizare, identificator online, unul/mai multe elemente specifice proprii identității fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale a respectivei persoane (de exemplu: numele și prenumele; adresa de domiciliu sau de reședință; adresa de email; numărul de telefon; codul numeric personal (CNP); serviciile medicale accesate (sunt date sensibile); diagnosticul stabilit (sunt date sensibile); date genetice (sunt date sensibile); date biometrice (sunt date sensibile); date de geolocație. Categoriile de date cu caracter personal referitoare la tine pe care le prelucrăm sunt descrise mai jos.
    • Categorii speciale de date cu caracter personal (date cu caracter personal sensibile/ date sensibile): datele cu caracter personal care: dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice sau apartenența la sindicate; datele genetice; datele biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice; datele privind sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice.
    • Operator: persoana fizică sau juridică care decide de ce (în ce scop) şi cum (prin ce mijloace) sunt prelucrate datele cu caracter personal. Potrivit legii, răspunderea pentru respectarea legislaţiei referitoare la datele cu caracter personal revine în primul rând operatorului. În relația cu tine, noi suntem operatorul, iar tu ești persoana vizată.
    • Persoană împuternicită: orice persoană fizică sau juridică care prelucrează date cu caracter personal în numele operatorului, alta decât angajaţii operatorului.
    • Persoană vizată: persoana fizică la care se referă (căreia îi „aparțin”) anumite date cu caracter personal. În relația cu noi (operatorul), tu ești persoana vizată.
    • Prelucrare a datelor cu caracter personal: orice operațiune/set de operațiuni efectuată/efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea mijloacelor automatizate; de exemplu: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea respectivelor date cu caracter personal/seturi de date cu caracter personal. Acestea sunt doar exemple. Practic, prelucrarea înseamnă orice operaţiune asupra datelor cu caracter personal, indiferent dacă prin mijloace automate sau manuale.
    • Stat terț: un stat din afara Uniunii Europene și a Spațiului Economic European.

    • 2. CATEGORII DE DATE. SCOP. TEMEI
      Membri (reprezentanti, angajați, colaboratori etc.) ai clientilor / partenerilor noștri contractuali – persoane juridice

    • Menținerea relației contractuale cu compania din care faci parte. Pentru a putea colabora cu compania din care faci parte (inclusiv pentru a comunica cu tine pentru soluționarea eventualelor probleme pe care compania ta sau SII ROMANIA le întâmpină în legătură cu contractul dintre acestea), va trebui să prelucrăm date cu caracter personal care se referă la tine. În acest caz, ne vom întemeia prelucrările pe interesele noastre legitime de a putea executa contractele pe care le-am încheiat în bune condiții.

    • Comunicare în scop de marketing. Pentru a îți trimite comunicări și oferte cu privire la produsele, serviciile și promoțiile noastre, este necesar să prelucrăm datele tale cu caracter personal. În acest caz, prelucrarea datelor va fi întemeiată pe consimțământul tău de a primi astfel de comunicări de la noi sau, după caz, pe interesele noastre legitime, acolo unde în urma analizei noastre am ajuns la concluzia că interesele noastre legitime prevalează.

    • Membri (reprezentanti, angajați, colaboratori etc.) ai clienților actuali sau potențiali ai SII ROMANIA

    • Furnizarea serviciilor noastre. Vom utiliza datele tale pentru a îți transmite o ofertă (la cererea ta), pentru a încheia și executa contractul cu Compania din care faci parte și pentru a ne asigura că îți furnizăm serviciile solicitate. În acest caz, vom întemeia prelucrările pe necesitatea încheierii și/ sau executării contractului cu Compania din care faci parte.

    • Soluționarea cererilor tale. Vom utiliza datele tale pentru a răspunde eventualelor solicitări, cerințe sau oricăror altor întrebări pe care ni le transmiți.

    • Comunicare în scop de marketing. Pentru a îți trimite comunicări și oferte cu privire la produsele, serviciile și promoțiile noastre (din inițiativa noastră), este necesar să prelucrăm datele tale cu caracter personal. În acest caz, prelucrarea datelor va fi întemeiată pe consimțământul tău.

    • 2.3. Membri ai autorităților publice

      2.4. Candidați la poziții/ internship în cadrul SII ROMANIA

      2.5. Dacă ești un vizitator al sediului sau al altor incinte ale noastre

      2.6. Dacă ești un vizitator al site-urilor noastre sau ai interacționat cu vreuna dintre paginile noastre pe rețelele de socializare

    • Îmbunătăţirea experienţei pe website-ul nostru. Pentru a putea ține cont de preferințele pe care le-ai exprimat în sesiunile de navigare anterioare, pentru a adapta website-ul nostru la dispozitivul pe care îl folosești, pentru a soluționa problemele pe care le-ai putea întâmpina la accesare, prelucrăm date precum: adresa IP; identificatori cookies; alţi identificatori online; identificator unic de dispozitiv (ID universal unic – UUID); data şi ora accesării website- ului; istoricul vizitelor; solicitarea web; dispozitivul de pe care accesezi website-ul; tipul de browser de Internet şi limba browser-ului; informaţii despre evenimentele survenite pe dispozitivul tău (de exemplu, erorile); informaţii cu privire la setările hardware ale dispozitivului tău; informații despre locul în care te afli când accesezi website-ul nostru, funcția ta și/sau compania din care faci parte.

    • Cunoașterea opiniilor pe care ni le comunici. De asemenea, atunci când: publici un comentariu sub una dintre postările noastre pe rețelele de socializare, apeși butonul Like, redistribui postarea noastră ori ne transmiți un mesaj pe una dintre paginile noastre, vom prelucra în principal datele tale pe care ni le-ai transmis (nume de utilizator, funcție, companie, fotografie de profil, acțiunea pe care ați întreprins-o – like / altă reacție sau conținutul comentariului tău).

    • Gestionarea sistemelor noastre de comunicații şi IT și protecția acestora. Putem prelucra datele tale pentru: gestionarea sistemelor noastre de comunicații; gestionarea securităţii noastre IT; realizarea auditurilor de securitate asupra reţelelor noastre IT; protejarea datelor şi a sistemelor noastre împotriva atacurilor şi a altor acte similare în mediul virtual.

    • 2.7. În general, în orice poziție te afli:

    • Soluționarea cererilor tale. Vom utiliza datele tale pentru a răspunde eventualelor solicitări, cerințe, reclamații sau oricăror altor întrebări pe care ni le adresezi.

    • Răspuns la solicitările autorităților sau prelucrarea datelor în alte cazuri în care legea ne obligă. Este posibil ca uneori să avem o obligație legală de a comunica datele tale către anumite autorități, de a stoca datele tale pe o anumită perioadă sau de a îți prelucra într-un alt mod datele. În acest caz, temeiul prelucrării va fi îndeplinirea unei obligații legale ale noastre.

    • Apărarea drepturilor și a intereselor noastre sau ale altor persoane. Este posibil să prelucrăm datele tale pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor sau intereselor noastre sau ale altor persoane înaintea instanțelor de judecată, a executorilor judecătorești, a notarilor publici, a altor autorități publice, a tribunalelor arbitrale, a mediatorilor sau a altor organisme publice sau private care soluționează dispute, a avocaților, consultanților noștri (cum ar fi auditori, experți sau specialiști) sau ale altor persoane fizice sau juridice, publice sau private, care sunt implicate în acele dispute. În această situație, vom prelucra datele tale cu caracter personal, după caz, în temeiul îndeplinirii unor obligații legale care ne revin sau al intereselor noastre legitime.

    • Prevenirea fraudelor. Suntem interesați ca activitatea noastră să se desfășoare în condiții de legalitate. De aceea, putem prelucra datele tale (cum ar fi prin transmiterea acestor date către consultanții noștri din diverse domenii – auditori, avocați etc. ori prin consultarea acestor date). În aceste cazuri, prelucrarea va fi justificată de interesele noastre legitime de a preveni fraudele și alte nelegalități în activitatea noastră ori, după caz, de obligațiile noastre legale de a asigura legalitatea operațiunilor noastre (cum ar fi obligații impuse prin legislația în domeniul prevenirii spălării banilor).

    • 2.8. Despre datele terților

      3. CUI PARTĂJAM DATELE TALE CU CARACTER PERSONAL

      4. CÂT TIMP VOM PĂSTRA DATELE TALE


      5. CONSECINȚELE SITUAȚIEI ÎN CARE NU NE FURNIZEZI DATELE

      6. INEXISTENȚA UNUI PROCES DECIZIONAL AUTOMATIZAT

      7. DREPTURILE TALE ȘI MODUL DE EXERCITARE

    • Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a obţine accesul la datele tale pe care le prelucrăm sau le controlăm sau la copii ale acestora; ai, de asemenea, dreptul de a obţine de la noi informaţii cu privire la natura, prelucrarea şi divulgarea acestor date.
    • Dreptul la rectificarea datelor. Ai dreptul de a obţine rectificarea inexactităţilor datelor tale pe care le prelucrăm sau le controlăm.
    • Dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”). Ai dreptul de a obţine de la noi ştergerea datelor tale pe care le prelucrăm sau le controlăm.
    • Dreptul la restricţionarea prelucrării datelor. Ai dreptul de a restricţiona prelucrarea datelor tale pe care le prelucrăm sau le controlăm.
    • Dreptul de a obiecta. Ai dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor tale de către noi sau în numele nostru.
    • Dreptul la portabilitatea datelor. Ai dreptul de a obţine transferul către un alt operator al datelor tale pe care le prelucrăm sau le controlăm.
    • Dreptul la retragerea consimţământului. În situaţiile în care prelucrăm datele tale în temeiul consimţământului tău, ai dreptul de a îți retrage consimţământul; poți face aceasta în orice moment, cel puţin la fel de uşor cum ne-ai acordat iniţial consimţământul; retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării datelor tale pe care am realizat-o înainte de retragere.
    • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Ai dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor tale de către noi sau în numele nostru. În România, această autoritate este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).


    • Există excepții, de aceea fiecare cerere primita va fi analizată astfel încât să decidem dacă este întemeiată sau nu. În măsura în care cererea este întemeiată, îți vom facilita exercitarea drepturilor si te vom informa. Dacă cererea este neîntemeiată, o vom respinge, însă te vom informa asupra motivelor refuzului și asupra drepturilor de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere și/sau de a te adresa justiției.
    • Vom încerca să răspundem solicitării în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit în funcție de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numărul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica într-un termen util.
    • Dacă, deși depunem toate eforturile, nu reușim să te identificăm, iar tu nu ne furnizezi informații suplimentare pentru a reuși să te identificăm, nu suntem obligați să dăm curs solicitării.



    • 8. DATELE NOASTRE DE CONTACT

    • Nume: Andrei Simpalean
    • Adresă e-mail: dpo@siiromania.ro
    • Telefon: 0726566778

    • 9. MODIFICĂRILE ACESTEI NOTE DE INFORMARE

      Certificari

      Membri in

      SII Romania