SII Romania

Slider

DESPRE NOI

Oameni pasionati – servicii de calitate – clienti multumiti

SII Romania este o companie multinationala ce ofera servicii si solutii ICT de business, sustinand clientii sa obtina rezultate masurabile si sustenabile si sa-si creasca afacerea prin intermediul tehnologiei.


Intr-o piata dinamica, in continua schimbare, principalul obiectiv al SII Romania este sa devina un partener tehnologic strategic, oferind astfel clientilor posibilitatea sa se focalizeze pe serviciile core ale afacerii lor si sa castige un avantaj strategic competitiv in piata.

SII Romania crede cu tarie in importanta stabilirii si mentinerii unei relatii solide cu clientii, transformand astfel relatia de business intr-un parteneriat pe termen lung. Mixul dintre expertiza de business si tehnica si experienta in industrii diverse au ajutat sa pozitioneze SII Romania ca un partener de incredere. Bazat pe reputatia de expert in domeniul tehnologiei, pe consultantii tehnologici si pe echipele foarte specializate, SII Romania a dovedit ca poate aduce valoare adaugata afacerii clientilor.


Servicii si solutii SII Romania se adapteaza si se imbunatatesc constant si sustin compania in a fi in pas cu dinamica mediului de business. Prin bunele practici, inovatie, securitatea datelor si infrascturactura, SII Romania ajuta clientii sa performeze la cele mai inalte standarde.SOFTWARE
INGINERIE
INTEGRARE SOLUTII ICT DE BUSINESS


Povestea Noastra

Povestea noastra a inceput in anul 2009, iar de atunci am continuat sa crestem intr-un ritm dinamic, cu efortul zilnic, dedicarea si entuziasmului echipelor noastre. In anul 2012 am devenit parte din compania multinationala SII Group, unul dintre liderii in tehnologii noi, sisteme informatice integrate si inginerie.
Infiintata in 2009
Angajati +250
CA +7M
Crestere +45%


SII Group

SII Group a fost infiintat in 1979, la Paris, iar din anul 1999 este listat la Bursa din Paris SII Group opereaza in prezent in 18 tari din Europa, America, Africa si Asia, cu o echipa de peste 7.000 de angajati.
Infiintata in 1979
Angajati +7000
CA +430M
18 tari
Bursa din Paris


MISIUNE SI VALORI

Misiune

Misiunea noastra este sa dezvoltam impreuna cu clientii nostri un parteneriat de incredere si pe termen lung si sa ii sustinem in cresterea valorii business-ului lor, prin intermediul solutiilor noastre tehnologice pe care le oferim.


Valori

La SII Romania alinierea culturii organizationale cu misiunea noastra este foarte importanta pentru succesul companiei. Iar parte din aceasta cultura sunt si valorile noastre corporative, pe care fiecare membru al companiei le are in vedere in munca sa de zi cu zi.


SII Romania este aliniata cu valorile corporative ale SII Group:


Dedicarea si corelarea, fiabilitatea

La SII Romania traseul decizional este scurt. Fiecare pozitie este descrisa intr-un document care functioneaza ca sistem de referinta pentru ceea ce inseamna calitate, iar membrii echipei gestioneaza atat resursele, cat si responsabilitatile care vin odata cu fiecare pozitie. Orice tip de feedback sau sugestie de ordin comercial sau operational sunt incurajate si binevenite. Dezvoltarea carierei este planificata in interiorul companiei, cu respectul cuvenit fata de valorile umane.


Transparenta

Angajatii, clientii si toate partile implicate in companie primesc in fiecare zi informatii noi, corecte, complete, usor de inteles, legate de operatiunile companiei. Rezultatele, tendintele, obiectivele si activitatile reprezentantilor nu sunt considerate confidentiale. Aceste principii de transparenta se aplica si atunci cand vine vorba de angajarea in companie, managamentul facand tot posibilul pentru a informa potentialii angajati despre lucrurile la care se pot astepta daca se alatura companiei.


Increderea

La SII Romania avem incredere in oameni, un principiu pe care se bazeaza construirea relatiilor in interiorul companiei. In schimbul acestei abordari, angajatii trebuie sa puna calitatea pe primul loc si sa adere in intregime la obiectivele companiei si la cultura corporativa.


Calitate si standarde profesionale

Acestea sunt valorile traditionale ale companiei, o mostenire lasata de inginerii veniti din zona tehnica. Desi cultura noastra a capatat o dimensiune comerciala de-a lungul timpului, aceasta mostenire ramane dominanta. Toate pozitiile de management, inclusiv cele de executie sunt detinute de ingineri.

ECHIPA NOASTRA

Echipe pasionate. Profesionisti pregatiti sa lucreze alaturi de dumneavoastra!

Pasionati si talentati in domeniul tehnologiei, oamenii nostri dau dovada de hotarare si dedicare, folosindu-si cele mai bune reurse pentru fiecare proiect. La SII Romania veti gasi echipe de profesionisti specializate, la toate nivelurile de senioritate, orientate catre client si cu o performanta exceptionala si, totodata, cu o gama larga de competente si certificari. Astfel, profesionistii nostri sunt intotdeauna pregatiti sa lucreze alaturi de dumneavoastra!
SII ROMANIA Academy

Pentru ca suntem constienti de evolutia rapida a tehnologiei, punem la dispozitia angajatilor nostri suport si training profesional periodic, pentru ca acestia sa fie la zi cu ultimele tehnologii, livrand astfel servicii excelente clientilor nostri.


Asadar, prin intermediul programelor din cadrul SII Academy, ii putem sustine cu usurinta pe angajatii nostri de-a lungul carierei si dezvoltarii lor, atat pentru acumularea de competente tehnice, cat si pentru dobandirea abilitatilor de leadership si de interactiune. In ceea ce priveste abilitatile tehnice, trainerii nostri autorizati impartasesc cunostintele lor si livreaza programe creative, bine structurate si de mare impact, folosindu-se de experienta acumulata.Daca esti talentat si pasionat de tehnologie, dornic sa inovezi si daca simti adrenalina de fiecare data cand esti pus in fata unor noi provocari, atunci nu ezita sa ne contactezi! Aici vei gasi locul potrivit pentru tine, iar noi abia asteptam sa te cunoastem!

CERTIFICARI

In procesul de imbunatatire constanta a calitatii si securitatii, SII Romania a obtinut pana acum diferite certificari la nivel national si international. Aceste certificari reprezinta efortul de zi cu zi al echipei noastre de profesionisti de a isi creste performanta si a livra constant servicii si solutii de inalta calitate.

SII Romania efectueaza periodic audit intern pentru a confirma imbunatatirea calitatii, securitatii, proceselor si eficientei. In 2010 SII Romania a obtinut urmatoarele certificari in Romania:

SII Romania este certificata de grupul international AFNOR.

Recunoastere Internationala

Certificarile obtinute de SII Romania au de asemenea recunoastere internationala, din partea IQNet - The International Certification Network.

EICC

In ceea ce priveste Responsabilitatea Sociala Corporativa (CSR), SII Romania este in conformitate cu certificarea EICC (Electronic Industry Citizenship Coalition), un Cod de Conduita care ofera indrumari pe partea de performanta si de respectare a politicilor critice de CSR. De asemenea, certificarea EICC pune la dispozitie instrumentele de auditare pentru alinierea la Codul de Conduita si ne ajuta in raportarea progresului inregistrat.

Mai exact, Codul de Conduita furnizeaza instructiuni in cinci zone critice de performanta si conformitate in CSR:

Planul de asigurare a calitatii proiectului

Coordonarea asteptarilor clientilor cu obiectivele serviciului inainte de startul proiectului este un alt element al metodologiilor si certificarilor EICC folosite de SII Romania in executia proiectelor si serviciilor sale. Acest element cheie garanteaza satisfactia clientilor.

Mai mult decat atat, la inceputul fiecarui proiect, SII Romania prezinta clientilor sai Planul de Asigurare a Calitatii Proiectului, creat de persoana responsabila alocata serviciului sau proiectului respectiv.


Acest Plan de Calitate contine toate cerintele si standardele de calitate, cat si mecanismele de asigurare a calitatii proiectului in cauza si se bazeaza pe urmatoarele componente:


La nivel de grup, SII Group a obtinut urmatoarele certificari:

COD DE CONDUITA

SII Romania isi desfasoara activitatea in conformitate cu codul de conduita EICC, care stabileste cadrul de functionare, astfel incat angajatii sa dispuna de conditii sigure, sa fie tratati cu respect si demnitate, iar operatiunile sa fie efectuate in mod etic si cu responsabilitate fata de mediul inconjurator. Codul de conduita corporativa al companiei include urmatoarele aspecte: sanatate si siguranta, munca, etica, mediu, sistem de management.


Responsabilitate sociala corporativa

La SII Romania responsabilitatea sociala corporativa (CSR) este o componenta esentiala pentru o dezvoltare de succes si ne permite sa oferim clientilor nostri servicii si solutii tehnologice sustenabile. SII Romania a obtinut certificarea ISO 14001: 2004, care recunoaste abilitatea companiei de a controla impactul pe care il au activitatile, serviciile si produsele sale asupra mediului inconjurator. De asemenea, SII Romania a implementat si mentinut ISO 9001:2008 pentru un sistem de management de inalta calitate.


Pentru SII Romania responsabilitatea sociala si corporativa inseamna respect, integritate si conformarea cu prevederile legale, ca de altfel si dezvoltare sustenabila in societate si mediu.


SII Romania intelege responsabilitatea pe care o are pentru a minimiza orice impact negativ pe care l-ar putea avea asupra mediului inconjurator si sustine programe care promoveaza starea de bine a societatii si cresterea comunitatilor.


SII Romania - Oameni

Oamenii sunt principala resursa pentru orice business, iar SII Romania stapaneste cu maiestrie acest fapt. SII Romania isi construieste succesul prin abilitatea de a atrage, a pastra si a contribui la dezvoltarea oamenilor talentati. SII Romania ofera beneficii atractive si oportunitati de cariera si faciliteaza o cultura de lucru inclusiva, care promoveaza inovatia si ii inspira pe angajati sa functioneze la parametri maximi. La SII Romania, angajatii se respecta si au grija unii de altii, intr-un mediu deschis, care ofera oportunitati de invatare continua si de crestere. SII Romania isi incurajeaza angajatii sa acumuleze experienta si noi abilitati si sa isi dezvolte cariera in cadrul companiei.


SII Romania - Societate

SII Romania Academy dezvolta programe de internship si practica pentru a pregati studentii pentru piata muncii si cauta sa sustina angajarea lor pe termen lung. De asemenea, SII Romania incurajeaza angajatii sa isi sustina comunitatea prin voluntariat si donatii. Prin lucrul indeaproape cu organizatii non-profit, fiecare angajat este incurajat sa se implice in diferite evenimente sociale, in cadrul sau din afara companiei. Pe parcursul anului curent, de exemplu, SII Romania a colaborat cu Fundatia Motivation pentru donarea de haine catre copii cu dizabilitati din comuna Cornetu. Mai mult, angajatii SII Romania au participat la competitii sportive care sustin diferite cauze sociale, cum ar fi “Crosul companiilor” si Semimaratonul/Maratonul International Bucuresti.


SII Romania – Mediu inconjurator

SII Romania foloseste in birourile sale cosuri de gunoi pentru colectare selectiva, astfel incat sa recicleze hartia, sticla si plasticul. A implementat de asemenea proiecte menite sa reduca risipa de energie, hartie si apa.
Certificari

Membri in

SII Romania