SII Romania

Slider

Construieste-ti cariera impreuna cu noi!

Una din cele mai importante resurse ale unei companii sunt oamenii, iar noi intelegem si stapanim acest fapt!

CINE SUNTEM

SII Romania si-a inceput activitatea in anul 2009, ca parte a grupului multinational SII Group.

Localizata in Bucuresti, compania are in prezent peste 250 de angajati si continua sa creasca!


Cu echipe de profesionisti cu experienta vasta si de inalta calificare, un model de business foarte bine organizat si o gama larga de competente, oferim companiilor medii si mari solutii si servicii tehnologice cu valoare adaugata. Cu ajutorul acestora, ne dorim sa imbunatatim si sa optimizam procesul de business, calitatea, organizatia, eficienta, profitabilitatea si cresterea profitului pentru clientii nostri.

CE FACEM

Lucram pentru proiecte nationale si internationale, furnizand servicii de dezvoltare, implementare si testare software, servicii de telecomunicatii si servicii de suport tehnic si inginerie, in marile industrii cum ar fi: IT, Farmaceutica, Aerospatiala si Aparare, Bancara, Transporturilor, Telecomunicatiilor etc.

ECHIPELE NOASTRE

Noile tehnologii si Inovatia sunt principalele noastre pasiuni!


Deschisi la provocari si la proiecte care au un impact major, profesionistii nostri cauta mereu sa creeze o reala diferentiere pentru clientii nostri. Motivate and profesioniste, echipele noastre sunt mereu focalizate pe rezultate si pe folosirea tehnologiilor noi.

Suntem in permanenta cautare de oameni care iubesc tehnologia, provocarile, lucrul in echipa, oameni care vor sa produca o diferenta, care vor sa faca lucruri care conteaza.


Alatura-te echipei noastre!

Cresterea noastra constanta se datoreaza echipelor de profesionisti.

La SII Romania iti vei construi si gestiona propria evolutie profesionala, cu tot sprijinul, indrumarea si sfaturile de care ai nevoie pentru a iti dezvolta o cariera profesionala de succes.

Vei fi la curent cu ultimele tendinte!

Pentru ca intelegem imensa responsabilitate a muncii noastre, punem intotdeauna la dispozitia echipelor pe care le avem traininguri si certificari, in functie de fiecare profil si personalizate pentru fiecare grup, astfel incat sa fie intotdeauna la zi cu toate informatiile necesare. Parteneriatele strategice pe care le avem cu diferite companii importante de training ne permit sa oferim oamenilor nostri multe tipuri de traininguri si certificari.

Vei face parte dintr-un mediu prietenos!

La SII Romania vei fi inconjurat de oameni extraordinari si cooperanti, o sursa de inspiratie pentru echipele care isi abordeaza responsabilitatile si obiectivele cu profesionalism si competenta si care lucreaza impreuna pentru atingerea obiectivelor comune. Mediul de lucru prietenos si metodic, infrastructura tehnologica si oportunitatile profesionale ne permit sa punem la dispozitia echipelor noastre un mediu de lucru excelent si profesionist.

Iti vei imbogati viitoarea cariera! Daca iubesti tehnologia si esti entuziasmat de noi provocari, atunci SII Romania este locul potrivit pentru tine!

La SII Romania vei gasi multe posibilitati de a iti dezvolta cariera profesionala in functie de dorintele, planurile si nevoile tale, pentru ca iti punem la dispozitie optiuni ca schimbarea proiectelor, tehnologiilor, pietei, tipurilor de aplicatii etc. sau chiar o experienta internationala in cadrul SII Group, pentru o perioada delimitata de timp.

Si toate acestea cu o oferta salariala completa, cu beneficii interesante!Certificari

Membri in

SII Romania